Ingredients:
200 gr glepung terigu
15 gr susu bubuk
5 iji endog pitik
20 gr maizena
175 gr gulo putih
150 gr gedang ambon, dialuske disik
50 gr mertego, kocok disik nganti lumer.
kismis (krenten) sak cukupe
Directions:
* Endog pitik karo gulo dikopyok nganti mumbul lan kaku.
* Sak rampunge lebokke glepung trigune karo maizena, gedang ambon, lan mertegone, aduk alon2 nganggo sendok kayu.
* Yen wis campur roto lagi dilebokke ning citakan kue bolu.
* Panaske oven 180C , panggang bolu mau watoro 10 menit.
* Yen wis setengah mateng bukak sedelo, lagi dikek-i nduwure karo kismis / krenten. Lebokke maneh ning njerone oven.
* Panggang bolu mau nganti ke-soklat-an.
* Angkat lan sajekno.
No comments:
Post a Comment